Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Oppgrader Gen 4 VPS -serveren min

Hvis du konsekvent når ressursgrensene (CPU, minne eller diskplass) for Gen 4 VPS -abonnementet ditt, kan du oppgradere til et høyere abonnement med GoDaddy -kontoen din.

Merk: Når kjøpet for en oppgradering er fullført, er endringene permanent og kan ikke reverseres. Nedgraderinger til planer med lavere ressurstildeling er ikke tilgjengelig.
  1. Logg på GoDaddy produktside .
  2. Velg ServereMine produkter -siden.
  3. Ved siden av Gen 4 VPS du ønsker å bruke, velger du Administrer .
  4. I Gen 4 VPS -instrumentbordet ditt, nederst i Bruk -delen, velger du Oppgrader server .
  5. Velg planen du vil oppgradere til, og velg deretter Kjøp .
  6. Fullfør betalingsprosessen.
  7. I Gen 4 VPS-instrumentbordet ditt vil en popup-meny vises. Velg om du vil oppgradere nå eller oppgradere senere .
    Merk: Husk at det kan være en periode med nedetid under en oppgradering. Vi anbefaler at du kjører oppgraderingen når det er lite besøkstrafikk.

Hvis du velger å oppgradere senere, lukkes popup-vinduet. Når du er klar til å utføre oppgraderingen, velger du Fullfør oppgradering øverst i banneret på Gen 4 VPS -instrumentbordet.