Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Se ressursbruk og oppetid for Gen 4 -serveren min

Se ressursbruken (for CPU, diskplass og tilgjengelig RAM) og oppetid i instrumentbordet for Gen 4 VPS eller dedikert server. Hvis du har en fullt administrert Gen 4-server, kan du også se svartiden for tjenester (FTP, HTTP og så videre).

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Under Servere siden av Gen 4 serveren du ønsker å se, velg Behandle.
  3. I Instrumentbord for Gen 4 -serveren velger du Overvåking .
    velg overvåkingsfane

I Overvåking -fanen:

• Bruk viser ressursbruken (på 100%) for serverens CPU og tilgjengelig diskplass og RAM.
    • Uptime viser prosentandelen for serverens oppetid for de siste 30 dagene.
    • Kun for fullt administrerte servere: Tjenester viser responstiden i millisekunder (ms) for nettjenester inkludert FTP, HTTP, IMAP, POP3, SMTP og SSH.

Mer informasjon

Påkrevd: Overvåking av ressurser og tjenester administreres av panopta-agenten på serveren din. Ikke slett denne komponenten, og være sikker på at du ikke blokkerer IP-adressene som brukes av overvåkningssystemet.