Opprett en administratorbruker i WordPress -databasen

Du kan opprette en ny WordPress -administratorbruker fra databasen. Bruk denne metoden hvis den opprinnelige administratorbrukeren ble ødelagt eller fjernet.

Advarsel: Du bør alltid sikkerhetskopiere nettstedet ditt før du gjør endringer i databasen.
  1. Logg på phpMyAdmin.
  2. I phpMyAdmin, i menyen til venstre, velger du navnet på databasen nettstedet ditt bruker.
  3. Under Tabell ser du etter brukertabellen og velger den ved å velge navnet ikke avmerkingsboksen. Tabellnavnet innledes med et tabellprefiks (for eksempel kan brukertabellen kalles wp_users eller wp_1wsryb9585_users ).
  4. Velg Sett inn fra toppmenyen.
  5. Skriv inn følgende i Verdikolonnen :
    FeltVerdi du skal angi
    IDEthvert nummer som ikke allerede brukes av en annen bruker. Legg merke til dette nummeret siden du må bruke det når du oppretter wp_usermeta -tabelloppføringen .
    user_loginBrukernavn for tilgang til WordPress -instrumentbordet.
    user_passPassord for denne brukeren.
    Advarsel: Sørg for at du velger MD5 i Funksjon -kolonnen.
    user_nicenameKallenavnet for denne brukeren.
    user_emailE -postadresse for denne brukeren.
    user_registeredVelg kalenderikonet og deretter datoen og tidspunktet denne brukeren ble registrert.
    user_statusSett dette til 0 .
    visningsnavnNavnet som vil vises for denne brukeren.
  6. Til høyre velger du .
  7. På menyen til venstre velger du navnet på databasen nettstedet ditt bruker (gjenta trinn 2).
  8. Under Tabell ser du etter usermeta -tabellen og noterer deg tabellprefikset for å bruke den i de kommende trinnene (for eksempel hvis usermeta -tabellen din kalles wp_usermeta , er prefikset ditt wp_ og hvis det kalles wp_1wsryb9585_usermeta er prefikset wp_1wsryb9585_ og så videre) .
  9. Velg usermeta -tabellen ved å velge navnet, ikke avmerkingsboksen.
  10. Velg Sett inn fra toppmenyen.
  11. Skriv inn følgende i Verdikolonnen :
    FeltVerdi du skal angi
    user_idAngi ID -en fra trinn 5.
    meta_keyAngi ordfunksjonene foran databaseprefikset som ble nevnt i trinn 8 (hvis for eksempel databaseprefikset ditt var wp_ , angir du wp_capabilities , hvis det er wp_1wsryb9585_ , skriver du inn wp_1wsryb9585_capabilities og så videre).
    meta_valueKopier og skriv inn følgende:
    a: 1: {s: 13: "administrator"; s: 1: "1";}
  12. Til høyre velger du .
  13. Velg Sett inn -fanen på nytt.
  14. Skriv inn følgende i Verdikolonnen :
    FeltHva det er ...
    user_idAngi ID -en fra trinn 5.
    meta_keySkriv inn ordet user_level foran databaseprefikset som ble nevnt i trinn 8 (hvis for eksempel databaseprefikset ditt var wp_ , angir du wp_user_level , hvis det er wp_1wsryb9585_ , skriver du inn wp_1wsryb9585_user_level og så videre).
    meta_valueSkriv inn nummer 10 .
  15. Til høyre velger du .

Du kan nå logge på WordPress med ditt nye brukernavn og passord.

Merk: For å kunne logge på WordPress med en ny bruker, må påloggingssiden din fungere skikkelig. Hvis det oppstår en feil på påloggingssiden, må du rette feilen først .