Opprett en administratorbruker i WordPress -databasen

Du kan opprette en ny WordPress -administratorbruker fra databasen. Bruk denne metoden hvis den opprinnelige admin -brukeren ble ødelagt eller slettet.

1. Logg på phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Web Hosting / Administrert WordPress ).

Merk: Hvis du bruker cPanel -hosting, må du velge databasen for WordPress -nettstedet ditt i venstre kolonne før du fortsetter til neste trinn.

2. I menyen til venstre velger du wp_users -tabellen.
  3. Velg Sett inn .
  4. Skriv inn følgende:
    Felt Hva det er ...
    ID Ethvert nummer som ikke allerede brukes av en annen bruker
    user_login Brukernavn for tilgang til WordPress -instrumentbordet
    user_pass Passord for denne brukeren

Merk: Sørg for å velge MD5 i funksjonsmenyen.

user_nicename Kallenavnet for denne brukeren
    user_email E -postadresse for denne brukeren
    user_registered Dato og tidspunkt denne brukeren ble registrert
    user_status Sett dette til 0
    visningsnavn Navnet som vil vises for denne brukeren

5. Velg .
  6. Velg wp_usermeta -tabellen.
  7. Velg Sett inn .
  8. Skriv inn følgende:
    Felt Hva er ...
    user_id Angi ID -en fra trinn 4
    meta_key Skriv inn wp_capabilities

Merk: For administrerte WordPress -kontoer eller egendefinerte databasetabellprefikser inkluderer du prefikset (f.eks. Wp_ coolPrefix _capabilities ).

meta_value Skriv inn følgende:
    a: 1: {s: 13: "administrator"; s: 1: "1";}

9. Velg .
  10. Velg Sett inn -fanen på nytt.
  11. Skriv inn følgende:
    Felt Hva det er ...
    user_id Angi ID -en fra trinn 4
    meta_key Angi wp_user_level

Merk: For administrerte WordPress -kontoer eller egendefinerte databasetabellprefikser inkluderer du prefikset (f.eks. Wp_ coolPrefix _user_level ).

meta_value Angi tallet 10

12. Velg .

Administratorbrukeren er nå klar til å logge på brukernavn og passord.