Opprett en administratorbruker i WordPress -databasen

Du kan opprette en ny WordPress -administratorbruker fra databasen. Bruk denne metoden hvis den opprinnelige administratorbrukeren ble ødelagt eller fjernet.

1. Logg på phpMyAdmin.
  2. I phpMyAdmin, i menyen til venstre, velger du navnet på databasen nettstedet ditt bruker.
  3. Fra menyen til venstre ser du etter brukertabellen og velger den tabellen (velg teksten, ikke avmerkingsboksen). For eksempel kan denne tabellen kalles wp_users i menyen din.
  4. Velg Sett inn fra toppmenyen.
  5. Skriv inn følgende i Verdikolonnen :
    Felt Hva det er ...
    ID Alle tall som ikke allerede er brukt av en annen bruker.
    user_login Brukernavn for tilgang til WordPress -instrumentbordet.
    user_pass Passord for denne brukeren.

Merk: Sørg for å velge MD5 i Funksjoner -menyen.

user_nicename Kallenavnet for denne brukeren.
    user_email E -postadresse for denne brukeren.
    user_registered Datoen og tidspunktet denne brukeren ble registrert.
    user_status Sett dette til 0 .
    visningsnavn Navnet som vil vises for denne brukeren.
  6. Til høyre velger du .
  7. Fra menyen til venstre, se etter usermeta- tabellen og velg den tabellen (velg teksten, ikke avmerkingsboksen). For eksempel kan denne tabellen kalles wp_usermeta i menyen din.
  8. Velg Sett inn fra toppmenyen.
  9. Skriv inn følgende i Verdikolonnen :
    Felt Hva det er ...
    user_id Angi ID -en fra trinn 4.
    meta_key Skriv inn wp_capabilities .

Merk: For administrerte WordPress -kontoer eller tilpassede databasetabellprefikser erstatter du wp_ med riktig prefiks (for eksempel coolPrefix _capabilities ).

meta_value Skriv inn følgende:
    a: 1: {s: 13: "administrator"; s: 1: "1";}
  10. Velg .
  11. Velg Sett inn -fanen på nytt.
  12. Skriv inn følgende i Verdikolonnen :
    Felt Hva det er ...
    user_id Angi ID -en fra trinn 4.
    meta_key Angi wp_user_level .

Merk: For administrerte WordPress -kontoer eller tilpassede databasetabellprefikser erstatter du wp_ med riktig prefiks (for eksempel coolPrefix _user_level ).

meta_value Skriv inn nummer 10 .
  13. Velg .

Du kan nå logge på WordPress med ditt nye brukernavn og passord.