Opprett et nettstedskart i WordPress

Du kan bruke følgende trinn for å sørge for at WordPress -nettstedet ditt har et nettstedskart for å forbedre SEO -rangeringen.

Det er mange plugin -moduler som kan brukes til dette. Vi vil dekke installering av Yoast SEO -plugin -modulen . Hvis du bestemmer deg for å bruke en annen plugin -modul, må du sørge for at du velger en som vedlikeholdes aktivt.

1. Logg på WordPress .
  2. Installer en plugin -modul i WordPress .
  3. Aktiver en plugin -modul i WordPress .
  4. Når Yoast er installert, klikker du på SEO i admin -menyen.
  5. Klikk på Funksjoner -fanen.
  6. Aktiver avanserte innstillinger .
  7. Se tilbake under SEO i administrasjonsmenyen, og klikk på XML -nettstedskart .
  8. Bekreft at Nettkart -funksjonen er aktivert.