Administrert WordPress Netthandel Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Opprett et produkt for å selge et gavekort med flere formål

Etter at du har opprettet en gavekortmal, kan du legge den til et produkt. Når kunder kjøper dette gavekortproduktet, vil de generere et gavekort som kan brukes på alle innløsningsprodukter. Følg trinnene nedenfor for å opprette et gavekortprodukt.

1. Logg på WordPress.
  2. Gå til Produkter og velg det aktuelle produktet, eller klikk på Legg til nytt .
  3. Merk av i boksen Har gavekort .
  4. Velg malen din fra Gavekortmall -feltet.
  5. Merk: For variabelprodukter konfigurerer du innstillingene for Gavekort og Gavekortmal for hver variant. Navnet på variasjonen vil bli inkludert i gavekortets Produktnavn -del. Hvis malen din ikke inkluderer Produktnavn , anbefaler vi at du legger til Produkt -SKU i malen og angir unike SKU -er for hver variant.

6. Oppdater feltet Skattestatus til «Ingen», siden gavekort med flere formål kan innløses for alle produkter.
  7. Klikk på Oppdater .