Administrert WordPress Netthandel Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Opprett et synkronisert abonnementsprodukt

Lær hvordan du oppretter et synkronisert abonnementsprodukt for å justere fornyelsesplanen for det aktuelle produktet til en bestemt dag.

Merk: Ser du ikke alternativene for synkronisering av fornyelse? Sørg for å aktivere dette fra abonnementsinnstillingene først.

Påkrevd: WooCommerce -abonnementer er en førsteklasses WooCommerce -utvidelse inkludert i WordPress Hosting for netthandel eller som et enkeltstående kjøp.

1. Logg på WordPress.
  2. Gå til Produkter > Rediger produkt .
  3. I meta -boksen Produktdata velger du en dag i feltet Synkroniser fornyelser .
  4. Klikk på Publiser -knappen for å lagre produktet.
  5. Klikk på Opprett for å lagre abonnementet.

Ulike fornyelsesalternativer for ulike fornyelsesperioder

Alternativene som vises for synkronisering av abonnementsfornyelser vil være avhengig av fornyelsesperioden for abonnementsproduktet.

• Fornyes ukentlig : Velg hvilken som helst ukedag, som mandag eller søndag .
  • Fornyes månedlig : Velg en spesifikk dag i måneden, eller angi fornyelser som skal behandles den siste dagen i måneden. Husk den siste dagen i måneden. Dette vil føre til at den nøyaktige datoen varierer mellom den 28. og den 31.
  • Fornyes årlig : Velg en spesifikk dato i året, for eksempel 18. januar eller 22. mai.

Mer informasjon

• Lær hvordan du aktiverer fornyelsessynkronisering .
  • Kom i gang med en Introduksjon til WooCommerce -abonnementer .
  • Sjekk ut WooCommerce Butikksjefveiledning for mer informasjon om WooCommerce -abonnementer.