Opprette en domenemappe

Organiser domeneporteføljen din ved å opprette domenemapper. Du kan legge til domener til flere mapper, og hver mappe kan inneholde et ubegrenset antall domener. Mapper lar deg også administrere mappetillatelser for delegattilgang.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Fra den øverste menyen velger du Innstillinger, deretter Administrere mapper.
    velg administrere mapper
  3. Velg Legg til mappe.
  4. Angi et navn og en beskrivelse. Du kan også redigere mappetillatelser for delegattilgang
  5. Klikk på Lagre.

Tilknyttede trinn