Sjekk status på domeneoverføringen min

Når du overfører et domenenavn til eller fra en annen domeneregistrator, kan du sjekke statusen på overføringen. Dette vil gi deg informasjon om når overføringen ble startet og om det kreves noen ytterligere trinn for å behandle overføringen.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Fra Domener-menyen velger du Overføringer:
    velg overføringer fra domener-menyen
  3. Under Pågående overføringer-overskriften velger du passende alternativ:
    • Hvis domenet flyttes til din konto, velger du Overføring inn.
    • Hvis domenet flyttes fra din konto, velger du Overføring ut.
  4. Gjennomgå detaljene for pågående overføringer av domenenavn. Du kan se når overføringen ble startet og statusen på overføringen.
  5. Velg domenenavnet direkte for å finne ut mer om overføringsstatusen, inkludert eventuelle ytterligere trinn.

Merk: Det kan ta fem til sju dager å gjennomføre domeneoverføringen.

Neste trinn

• Sitter overføringen fast eller mottar du feilmeldinger? Sjekk ut våre feilsøkingstips.