Sjekk status på domeneoverføringen min

Sjekk statusen på domenene dine som overføres til eller fra GoDaddy. Du vil være i stand til å se hvor domenet ditt er i overføringsprosessen og identifisere hvilke steg som må tas for å fullføre overføringen.

1. Logg på ditt GoDaddy sin Overføringer-side. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg Overføring inn hvis domenet flyttes til kontoen din. Eller velg Overføring ut hvis domenet flyttes fra kontoen din.
  3. Velg de ulike fanene for å gjennomgå detaljene for domener med en spesifikk status. Eller søk etter domenet ditt i søkelinjen.
  4. Noen statuser krever at du foretar deg noe, og det vil vises ved siden av domenet. Sjekk ut vår veiledning om domenestatuser for å hjelpe deg med å gå videre med overføringen din.

Du vil se en bekreftelse på at endringene dine er blitt godtatt. Det tar vanligvis fem til sju dager å fullføre domeneoverføringer.