Administrert WordPress Hjelp

Overfør min WordPress-side manuelt

Det er komplisert å flytte et WordPress-nettsted til din Administrert WordPress-konto manuelt, og kan være forvirrende dersom du ikke kjenner til et par programmer som gjerne brukes av IT-folk – nærmere bestemt en FTP-klient som FileZilla og phpMyAdmin, som er et verktøy for databaseadministrasjon.

Påkrevd: Du vil trenge følgende for å fullføre alle trinnene i denne serien:
  • En Managed WordPress- eller Pro Managed WordPress-konto som er konfigurert og fungerer. Innholdet på denne WordPress-kontoen vil bli overskrevet. (Trenger du hjelp til å legge til og konfigurere et nettsted?)
  • En FTP-klient for å flytte nettstedsfilene dine. Vi anbefaler FileZilla.
  • Et tekstredigeringsprogram for å utføre endelige redigeringer av nettstedets konfigureringsfil – wp-config.php. Vi anbefaler Notepad++. Ikke rediger filer med et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word.

Denne prosedyren vil veilede deg gjennom hvordan du flytter et WordPress-nettsted fra cPanel til din GoDaddy Managed WordPress-konto. Denne prosedyren fungerer ikke for å flytte en WordPress-nettsted til et annet hostingmiljø. Prøv denne prosedyren bare hvis verktøyet for automatisk overføring ikke kunne flytte WordPress-nettstedet ditt på egen hånd.

Manuell flytting av ditt WordPress-nettsted til din Managed WordPress-konto består av disse fem trinnene:

Last ned nettstedsfilene dine

Du begynner ved å laste ned nettstedsfilene dine med en app for File Transfer Protocol (FTP).

Eksporter databasen din

Etterpå eksporterer du nettstedets database via phpMyAdmin.

Last opp nettstedsfilene dine

Deretter laster du opp nettstedsfilene til din Managed WordPress-plan ved hjelp av en app for File Transfer Protocol (FTP).

Importer databasen din

Deretter importerer du nettstedsdatabasen din gjennom phpMyAdmin.

Utfør endelige endringer

Fullfør migreringen din ved å redigere WordPress-nettstedets konfigurasjonsfil.