Administrert WordPress Hjelp

Last ned nettstedsfilene dine

Trinn 1 i Overfør WordPress-nettstedet mitt manuelt-serien.

For å overføre WordPress-nettstedet ditt manuelt må du laste ned nettstedsfilene i wp-content-mappen. Denne mappen inneholder, tema, plugin-moduler, bilder og andre medier for nettstedet ditt. Måten du gjør dette på, kommer an på hvor nettstedet er hostet nå. Hvis du for eksempel har en GoDaddy Linux Hosting-konto, kan du bruke cPanel File Manager eller en FTP-klient som FileZilla.

Disse trinnene forutsetter at du flytter fra Linux-basert hosting med cPanel (som mange WordPress-brukere).

1. I cPanel åpner du File Manager.
  2. I katalogtreet til venstre velger du public_html. Det er her nettstedet ditt er lagret på de fleste Linux-baserte servere.
  3. I fillisten til høyre velger du wp-content. Hvis nettstedet ditt er installert i annen mappe, kan du finne den informasjonen i detaljene om nettstedet i Installatron.
    hvor er wp-content-mappen
  4. Fra toppmenyen velger du Komprimer.
  5. Under Komprimeringstype, velger du Zip-arkiv og deretter Komprimer filer.
    velg komprimer filer
  6. Etter at filbehandling oppretter wp-content.zip, lukker du komprimeringsresultater-boksen. Du skal høre til å se den nye ZIP-filen på listen. Hvis ikke, veler du Last inn på nytt for å oppdatere.
  7. Velg wp-content.zip og deretter Last ned. ZIP-filen kopieres til den standard nedlastingsplasseringen på datamaskinen din.
    last ned ZIP-fil
  8. Finn den filen på datamaskinen din og pakk den opp. (For macOS eller for Windows)