Administrert WordPress Hjelp

Eksporter databasen din

Trinn 2 i Overfør WordPress-nettstedet mitt manuelt-serien.

Advarsel: Hvis du flytter en nettbutikk, bør du sette nettstedet ditt i Vedlikeholdsmodus før du eksporterer databasen, for å hindre at det legges inn bestillinger. Du må legge til en plugin-modul som Smart Maintenance Mode.

Måten du eksporterer databasen for WordPress-nettstedet ditt på, kommer an på den gjeldende hosten din. Disse trinnene forutsetter at du flytter fra Linux-basert host med cPanel (som mange WordPress-brukere) med phpMyAdmin.

1. Logg på cPanel for WordPress-nettstedet du skal flytte, og start phpMyAdmin. Hvis WordPress-nettstedet ditt er hostet i en GoDaddy Linux Hosting-plan, følger du disse instruksjonene for å få tilgang til phpMyAdmin.
  2. I menyen til venstre velger du databasen til WordPress-nettstedet ditt.
    Liste over databaser i phpMyAdmin
  3. I den øverste menyen velger du Eksporter.
    Velg eksporter
  4. I Eksportmetode-listen velger du Hurtig og deretter Start.
    Velg hurtig eksportmetode

En fil med utvidelsen .sql eksporteres til den standard nedlastingsplasseringen på datamaskinen din.