Parker et domene registrert med GoDaddy

Parker domenenavnet ditt her hvis du ikke har et nettsted å videresende det til, eller du simpelt hen trenger et midlertidig sted å peke til. Vi vil vise en parkert side på domenet ditt for å la besøkene vite at domenet er tatt.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
  3. Under Flere innstillinger velger du Administrer DNS.
  4. DNS-administrasjon-siden, ved siden av A-post med @ i Vert-feltet, trykk på rediger dns-blyantikon blyantikonet. Vi anbefaler at du kopierer ned den nåværende oppførte IP-en før du oppdaterer i det tilfellet du senere ønsker å la vær å parkere domenet ditt.
  5. Oppdater Poeng til-feltet til IP-adressen 34.102.136.180.
  6. Velg Lagre for å lagre endringene.

Det kan ta opptil to døgn før endringene dine trer i kraft globalt.