Parker et domene registrert med GoDaddy

Parker domenenavnet ditt her hvis du ikke har et nettsted å videresende det til, eller du simpelt hen trenger et midlertidig sted å peke til. Vi vil vise en parkert side på domenet ditt for å la besøkene vite at domenet er tatt. Når du er klar til å koble til et nettsted, kan du redigere A-posten når som helst.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger
    . velg domene
  3. Velg Administrer DNS under Ytterligere innstillinger.
  4. Velg Rediger ved siden av A-posten med @ i Navn-feltet. Vi anbefaler at du kopierer ned den nåværende oppførte IP-en før du gjør endringer, bare i tilfelle du senere ønsker å oppheve parkeringen av domenet ditt.
  5. Oppdater Verdi-feltet til IP-adressen 34.102.136.180.
  6. Velg Lagre for å lagre endringene.

De fleste DNS-oppdateringer trer i kraft i løpet av en time, men kan ta opptil 48 timer å oppdateres globalt.