Opprett en DNS -mal

Opprett en DNS -mal for å raskt bruke flere DNS -poster til domenene dine, i stedet for å legge til individuelle poster til hvert domene manuelt. Du vil kunne legge til individuelle poster i malen, eller kopiere poster fra et annet domene i kontoen din.

1. Logg deg på GoDaddy Domain Control Center. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg DNS > DNS -maler .
    dns maler menyalternativ
  3. Velg LEGG TIL for å opprette en ny mal.
  4. Angi et navn for malen din, og velg deretter Lagre .
  5. Velg alternativet som passer best for dine behov:
    • Legg til individuelle poster : Velg en oppføringstype fra rullegardinmenyen og angi de nødvendige oppføringsdetaljene manuelt.
    • Velg fra et domene : Velg et domene fra rullegardinmenyen for å kopiere postene fra sonefilen til det valgte domenenavnet.
  6. Velg Lagre eller Bruk når du er ferdig.
  7. Legg til flere individuelle poster etter behov ved å velge LEGG TIL og angi de nødvendige oppføringsdetaljene.