Plesk: Installer et sertifikat

Følg veiledningen nedenfor for å installere SSL-sertifikatet på nettserveren din. Når du har fullført installasjonsprosessen, må du starte Parallels Plesk-panel på nytt, slik at serveren din kan kjenne igjen det nye sertifikatet.

Om det mellomliggende sertifikatet

Før du installerer utstedt SSL -sertifikat, må du installere vårt mellomliggende sertifikat på Web -serveren din. Mellomliggende sertifikater gir et ekstra sikkerhetsnivå fordi sertifiseringsinstansen (CA) ikke trenger å utstede sertifikater direkte fra CA -rotsertifikatet.

Et mellomliggende sertifikat er et underordnet sertifikat utstedt spesifikt av den klarerte roten for å utstede serversertifikat for endeenhet. Resultatet er en tillitskjede som begynner ved pålitelig rot-CA, går gjennom det mellomliggende sertifikatet og ender opp med SSL-sertifikatet utstedt til deg. Slike sertifikater kalles «lenkede rotsertifikater».

Du kan også laste den mellomliggende sertifikatpakken / rotsertifikatpakken fra databasen.

Når du har lastet ned sertifikatpakken, det mellomliggende sertifikatet og SSL-sertifikatet utstedt til deg, installerer du alle filene på nettserveren din. For mer informasjon, se Last ned SSL-sertifikatfilene mine.

Slik installerer du SSL og mellomliggende sertifikater i Parallels Plesk Panel 17 & 18

1. Logg på Parallels Plesk Panel som admin .
  2. Hvis det er nødvendig, bytter du til Tjenesteleverandør -visningen.
  3. Velg Domener fra Hosting -tjenester -menyen.
  4. Velg på domenenavnet som sertifikatet er utstedt for.
  5. instrumentbordet velger du SSL/TLS -sertifikater .
  6. Velg Last ned under Last ned eller fjern eksisterende sertifikater .
  7. Under Navn velger du sertifikatet du vil bruke.
  8. Ved siden av Sertifikat (*.crt) -feltet, velger du Bla gjennom .
  9. Finn den signerte CRT -filen, slik som 123456789.crt , og velg deretter Åpne .
  10. Ved siden av CA-sertifikatet (*-ca.crt) -feltet, velger du Bla gjennom .
  11. Finn sertifikatpakken, og velg deretter Åpne .
  12. Velg Last opp sertifikat.
  13. Gå tilbake til instrumentbordet for domenet ditt, og velg deretter Hosting & DNS -fanen.
  14. velg Hosting -innstillinger .
  15. Sørg for at Aktiver SSL-støtte er valgt, og velg deretter SSL-sertifikatet ditt fra menyen.
  16. Velg OK .
  17. Hvis serveren kjører Linux, stopp og start Apache-prosessen. Hvis serveren kjører Linux, stopp og start IIS-tjenesten.

SSL-sertifikatet ditt bør nå være installert. Hvis du har problemer, se Test konfigureringen av SSL-en din for å diagnostisere problemer.