Test konfigureringen av SSL-en din

Prosessen for å få utstedt og installert en SSL kan være komplisert, men vi har verktøy som kan hjelpe deg med å finne ut av den.

Etter at du har generert en forespørsel om sertifikatsignering (CSR) kan du lime den inn i CSR-dekoderen for å sørge for at du har riktig vanlig navn og organisasjon oppført i CSR-en fra serveren din. Hvis informasjonen vist i CRS-dekoderen ikke er riktig, kan du gjenta prosessen for å generere en CSR med riktig vanlig navn og organisasjon.

Merk: Hvis CSR-en du bruker er for et wildcard-sertifikat, må CSR-en inkludere asterisken for underdomenenivået du ønsker å dekke i det vanlige navnet. Eksempel: For å sikre test.coolexample.com og www.coolexample.com, må det vanlige navnet på CSR-en din være *.coolexample.com

Etter at du har installert SSL-sertifikatet ditt, kan du bruke testverktøyet vårt for SSL-sjekking for å se detaljert informasjon om sertifikatet ditt og se etter en rekke vanlige SSL-problemer. De fleste problemene som oppdages av sertifikatsjekkeren kan løses ved å anskaffe en ny nøkkel til sertifikatet og installere det på nytt.