Resirkuler applikasjonsutvalget i Windows -hosting

Som standard skjer resirkulering av applikasjonsbassenget i Windows Hosting hver 29. time for å forhindre minnelekkasjer, programkrasj og andre problemer. Slik resirkulerer du applikasjonsutvalget manuelt - for eksempel rett etter at du endrer PHP -innstillinger.

Merk: Manuell resirkulering av applikasjonsutvalget kan påvirke seernes opplevelse negativt, så følg disse trinnene med forsiktighet.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Netthotell , og velg Administrer ved siden av Windows -hostingkontoen du vil bruke.
  3. I kontoens instrumentbord velger du Plesk -administrator .
  4. Velg Dedikert IIS -applikasjonsbasseng for nettsted .

Merk: Hvis du ikke ser noen ikoner, velger du Vis mer midt på siden og deretter Dedikert IIS -applikasjonsbasseng for nettsted .

5. Velg Resirkuler .