PHP-opplastingsgrenser for delt hosting

Standard PHP-opplastingsgrense er avhengig av hvilken type hostingkonto du har (Hvilken type hostingkonto har jeg?).

Type Standard opplastingsgrense Maks.
cPanel 2 MB 2 GB
Plesk 10 MB 2 GB
Nett 32 MB 128 MB
Klassisk 32 MB 64 MB
Administrert WordPress 64 MB 192 MB

Endre PHO-opplastingsgrensen

Du kan endre begrensningen ved å redigere eller legge til følgende verdier i PHP-initialiseringsfilen (

).

file_uploads = On
post_max_size = 50M
upload_max_filesize = 50M

Innstillingene ovenfor endrer PHP-opplastingsgrensen slik at du kan laste opp filer på opptil 50 MB.

Maksimum opplastingsgrenser

Opplastingsgrenser garanterer ikke at opplastingen vil bli fullført – bare at den ikke blir avvist av serveren.

Opplastinger under grensen kan mislykkes på grunn av:

• Opplastingshastighet, som kan føre til tidsavbrudd fra PHP-skriptet eller nettleseren.
  • Kontoens ressurstilgjengelighet, som kan føre til at store filer mislykkes