Endre PHP-innstillinger for hostingkontoen min

Hvis de standard PHP-innstillingene for hostingkontoen din ikke oppfyller kravene for nettstedet ditt eller appen din, følg disse trinnene for å endre PHP-innstillingene dine.

1. Les vår artikkel om filnavnet for PHP-initialiseringsfiler, og fastslå hva dette filnavnet er for hostingkontoen din. Hvis du for eksempel har Windows-hosting med Plesk, er dette filnavnet .user.ini.
  2. Se etter dette filnavnet i rotmappen for kontoen din. Dette er filen du må redigere ved neste trinn.

Hvis du ikke finner denne filen i rotmappen, bruk et tekstredigeringsprogram (bruk for eksempel Filbehandler i cPanel) for å opprette filen og deretter lagre den i rotmappen. Sørg for at du navngir filen som angitt i artikkelen vår.

3. Rediger filen: cPanel Linux-hosting | Plesk Windows-hosting | Webhotell | Administrert WordPress | VPS

Eksempel:

memory_limit = 128M
    max_input_vars = 2000
    upload_max_filesize = 64M
    post_max_size = 64M
    max_execution_time = 120

Merk: For spesifikke opplysninger angående disse PHP-innstillingene kan du se PHP-dokumentasjonen for sentrale php.ini-direktiver.

4. Iverksett tiltakene som kreves for at endringene skal tre i kraft.
  5. Bruk en phpinfo-fil for å bekrefte at endringene er fullført.