Rediger domenoppføringen min

Rediger detaljene for domener du har oppført for salg ved å gå til Afternic -kontoen din. Du vil kunne sjekke statusen for oppførte domener og redigere innstillinger som pris- og Til salgs -landers.

1. Logg på GoDaddy-domeneporteføljen. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Sørg for at du har Til salgs -kolonnen i porteføljelisten din .
  3. Velg salgsprisen i Til salgs -kolonnen for et domene som for øyeblikket er oppført for salg.
    • Hvis du nylig oppførte domenet ditt for salg, kan du velge Ventende ... for å administrere oppføringen din.
    skjermbilde av valgt listepris
  4. Du blir omdirigert til Afternic -kontoen din. Du må kanskje logge på.
  5. Administrer domenoppføringer i Afternic -kontoen din. Ta en titt på de Vanlige spørsmålene for Afternic for mer informasjon.