Rediger en video i GoDaddy Studio

Merk: Video er for øyeblikket kun tilgjengelig på GoDaddy Studio -mobilappen.

Etter at du har lagt til en video , kan du redigere videostørrelse, rotasjon, lengde og mer.

Slik redigerer du en eksisterende video:

1. Logg på GoDaddy Studio -appen din.
  2. Nederst på skjermen trykker du på Prosjekter og deretter på prosjektet du vil jobbe med.
  3. Trykk på videoen du vil redigere.
  4. Fra banneret som vises trykker du på Rediger for å gjøre justeringer til den eksisterende videoen, Trim for å forkorte lengden på videoen, eller Erstatt for å fjerne videoen og legge til en annen.

Hvis du velger å redigere, fra menyen nederst på skjermen, kan du:

• Legg til et filter
    • Juster innstillinger som eksponering, kontrast, metning og varme
    • Endre størrelsen på videoen
    • Juster opasitet (hvor solid eller gjennomsiktig videoen din er)
    • Roter videoen
    • Legg til en fargetone
    • Skyv videoen én piksel om gangen for å plassere den akkurat der du vil ha den
    • Bland videoen med andre elementer i prosjektet ditt
  5. For å bruke endringene dine trykker du på haken øverst til høyre.
  6. Legg til en video

Merk: Rekkefølgen som lagene vises i lagstakken gjenspeiler hvor hver del av designet vises på lerretet ditt. Det øverste laget er foran.

7. Hvis du vil endre plasseringen av videolaget, velger du øverst på skjermenGoDaddy Studio lag -ikon iOS lag -ikonet. Til høyre for laget som inneholder videoen, trykk og hold inneGoDaddy Studio lag -ikon iOS valgikonet , og dra det deretter til en ny posisjon.
  8. For å legge til litt tekst over videoen, trykker du på Tekst -ikonet i menyen nederst på skjermen. Legg til teksten din og trykk på haken øverst til høyre. Rediger teksten som vanlig ved å bruke menyen nederst på skjermen.
  9. Legg til en video

Relatert informasjon