Rediger produkter i nettbutikken min

Etter at du har lagt til fysiske produkter (eller digitale produkter ), kan du importere produkter fra en CSV -fil eller importere Square -produkter , redigere eller legge til produktdetaljer.

Dette vises ikke for en-US

1. Velg navnet på et produkt for å redigere det, eller velg Hurtigredigering .
  2. Legg til eller endre informasjon i de redigerbare feltene, for eksempel produktnavn, pris, kategori, beskrivelse eller andre felt.
  3. Merk: Hvis du har importert produkter fra Square, kan nedtonede felt som Antall ikke være redigerbare. Produktbeholdning angis i Square -kontoen din, ikke i Beholdning & Alternativer -fanen. Antall oppdateringer hvert 15. minutt hvis endringer oppdages i Square -kontoen din. Hvis det ikke er noen endringer, sjekker nettbutikken feltet hvert 30. minutt, deretter på 45 minutter og deretter på 60 minutter.

4. Når du er ferdig, velger du Lagre .