Omdiriger HTTP til HTTPS for WordPress på Windows

For å omdirigere WordPress -nettstedet ditt til den sikre HTTPS -protokollen i Windows, er det flere trinn som må tas før omdirigeringen fungerer som den skal.

Merk: Hvis nettstedet ditt er hostet på vår administrerte WordPress -hostingplattform, trenger du ikke å endre disse innstillingene manuelt, vil HTTPS -protokollen konfigureres automatisk.

Trinn for forberedelse av WordPress

Disse trinnene bør tas før du endrer en kode.

1. Logg på WordPress.
  2. Fra menyen til venstre velger du Innstillinger og deretter Generelt .
  3. Finn følgende oppføringer:
    • WordPress-nettadresse (URL)
    • Nettstedsadresse (URL)
  4. Oppdater begge URL -ene slik at de inkluderer https i stedet for http .
  5. Rull ned til bunnen av siden og velg Lagre endringer.

Windows -omdirigeringstrinn

Hvis WordPress -nettstedet ditt er hostet på Windows, vil det bruke en web.config -konfigurasjonsfil . Hvis du plasserer web.config i roten til nettstedet ditt, endres oppførselen til nettstedet ditt når filen oppdages og kjøres.

1. Last ned en kopi av web.config fra hostingkontoen din.
  2. Åpne filen med et tekstredigeringsprogram du ønsker.

Merk: Sørg for at du redigerer web.config -filen ved å bruke et redigeringsprogram for ren tekst som ikke bruker ordbryting. Noen redigeringsprogrammer (for eksempel MS Word eller Notisblokk med aktivert ordbryting) vil sette inn usynlige tegn for å angi et linjeskift. Web.config -filen din vil ikke fungere hvis den har disse spesialtegnene.

3. Gjør de nødvendige endringene (se eksempler nedenfor).
  4. Lagre endringene.
  5. Last opp den modifiserte web.config til hostingkontoen din.
  6. Test arbeidet ditt ved å besøke nettstedet gjennom HTTP -protokollen. Den skal omdirigeres til HTTPS automatisk.

Eksempel på WordPress web.config -innhold

WordPress -nettstedet ditt bør allerede ha en standardoppføring iweb.config fil. Det skal ligne på dette eksempelet:

? xml version = "1.0" encoding = "UTF-8"? > konfigurering > system.webServer > skriv om > regler > rule name = "WordPress Rule" stopProcessing = "true"> match url = ".*" / > forhold > legg til input = " {REQUEST_FILENAME} " matchType = "IsFile" negate = "true" / > legg til input = " {REQUEST_FILENAME} " matchType = "IsDirectory" negate = "true" / > /betingelser > action type = "Rewrite" url = "index.php" / > /regel > /regler > /skriv om > /system.webServer > /konfigurering >

For å sikre at hostingkontoen din vil tvinge HTTPS -protokollen til all trafikk til nettstedet, må du legge til følgende i web.config -filen.

tøm / > rule name = "Redirect to https" stopProcessing = "true"> match url = "(.*)" / > forhold > legg til input = " {HTTPS} " mønster = "av" ignorCase = "true" / > /betingelser > action type = "Redirect" url = " https://{HTTP_HOST}{REQUEST_URI} " redirectType = "Permanent" / > /regel >

Du må plassere kodebiten etter reglene i web.config -filen. Det skal se ut som følgende eksempel:

? xml version = "1.0" encoding = "UTF-8"? > konfigurering > system.webServer > skriv om > regler > tøm / > rule name = "Redirect to https" stopProcessing = "true"> match url = "(.*)" / > forhold > legg til input = "{HTTPS} "pattern =" off "ignorCase =" true " / > /betingelser > action type = "Redirect" url = "https://{HTTP_HOST}{REQUEST_URI} "redirectType =" Permanent " / > /regel > rule name = "WordPress Rule" stopProcessing = "true"> match url = ".*" / > forhold > legg til input = "{REQUEST_FILENAME} "matchType =" IsFile "negate =" true " / > legg til input = "{REQUEST_FILENAME} "matchType =" IsDirectory "negate =" true " / > /betingelser > action type = "Rewrite" url = "index.php" / > /regel > /regler > /skriv om > /system.webServer > /konfigurering >