Søkemotorsynlighet Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Konfigurer automatisk publisering for domener som hostes andre steder

Hvis domenenavnet ditt hostes av et annet selskap, kan du fremdeles bruke funksjonen for automatisk publisering av Søkemotorsynlighet, selv om det er noen få krav:

• Domenenavnet ditt må være registrert hos GoDaddy
  • Du må bruke GoDaddys navneservere
Advarsel: Nettstedet ditt kan oppleve en kort nedetid når du fullfører disse trinnene.

Noen av disse trinnene kan allerede være fullført for deg, avhengig av hvordan du har konfigurert domenenavnet ditt.

Finn IP-adressen din

Du må kontakte nettstedets hostingfirma for å finne IP -adressen til nettstedet ditt. Du bør få en verdi fra dem som ser ut som 192.168.24.48 .

Angi navneserverne dine

Domenenavnet ditt må peke til GoDaddys navneservere for å bruke automatisk publisering av Søkemotorsynlighet. For disse instruksjonene, seRediger navneservere for domene .

Merk: Hvis du konfigurerer Søkemotorsynlighet før du endrer domenets navneservere til GoDaddy, tar du kontakt med kundestøtte .

Pek domenet ditt til nettstedet ditt

For å koble domenenavnet til nettstedet ditt, må du peke A -posten din til IP -adressen fra hostingfirmaet ditt.

Konfigurer Søkemotorsynlighet

Nå er du klar til å konfigurere Søkemotorsynlighet -kontoen og bruke automatisk publisering.