Legg til en A-post

Legg til en A-post i din DNS-sonefil i GoDaddy-kontoen. En A-post kobler domenenavnet ditt til en IP-adresse og lar nettlesere finne nettstedet ditt. Du kan bruke en A-post til å peke mot hostingkontoen din eller til å opprette et underdomene.

Du kan se en kort animasjon av denne oppgaven lenger nede på siden.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
  3. Under Flere innstillinger velger du Administrer DNS.
  4. Velg Legg til under oppføringstabellen.
  5. Under Type velger du A.
  6. Angi informasjonen for A-posten din:
    • Vert: Vertsnavnet A-posten kobler til. Angi @ for å peke direkte mot domenenavnet ditt.
    • Peker mot: IP-adressen du angir som mål for verten.
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  7. Velg Lagre for å lagre din nye A-post.

Det kan ta opptil to døgn før endringene dine trer i kraft globalt.

Vis meg hvordan

legg til en a-post