Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Domener Hjelp

Legg til en A-post

Koble domenet ditt til nettstedet ditt ved å legge til en A-post til DNS-sonefilen din når du bruker GoDaddy-navneservere. A-poster peker til en IP-adresse, vanligvis IP-adressen til hostingkontoen din. De kan også brukes til å opprette underdomener som peker til en IP-adresse, som for eksempel blog.mycoolnewbusiness.com.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
    velg domene
  3. Velg Administrer DNS for å få tilgang til sonefilen.
  4. Velg Legg til for å legge til en ny oppføring.
    velg legg til ny oppføring
  5. Velg A fra Type-menyalternativene.
  6. Angi detaljene for den nye A-posten din:
    • Navn: Hostnavnet for A-posten. Angi @ for å plassere A-posten på rotdomenet ditt, eller angi et underdomene-prefiks,som for eksempel www.
    • Verdi: IP-adressen for A-posten din. Dette vil vanligvis være IP-adressen til hostingkontoen din.
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  7. Velg Legg til oppføring for å lagre den nye A-posten din.

De fleste DNS-oppdateringer trer i kraft i løpet av en time, men kan ta opptil 48 timer å oppdateres globalt.