Sikkerhetskopier en database i Linux -hostingkontoen min

Slik bruker du cPanel for å opprette en manuell sikkerhetskopiering av nettstedets database i Linux Hosting.

Merk: Vi kan også gjøre dette for deg automatisk med Sikkerhetskopiering av nettsted .

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer ved siden av Linux -hostingkontoen du ønsker å sikkerhetskopiere under Webvert .
    klikk på Administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. Klikk på Veiviser for sikkerhetskopiering på Filer -delen på cPanel -startsiden.
  5. På siden Veiviser for sikkerhetskopiering av cPanel klikker du på Sikkerhetskopier .
  6. Nedenfor Velg delvis sikkerhetskopiering , velg MySQL -databaser .
  7. Under siste trinn i databaser listen Klikk databasen filnavnet. Hvis nettleseren din ber deg om å lagre filen, velger du OK .