Gen 3 VPS og dedikerte servere Hjelp

Sikkerhetskopier min Gen 3 -server

Du kan opprette én sikkerhetskopi av den administrerte og fullt administrerte serveren ved behov, som du kan bruke for å gjenopprette serveren på et hvilket som helst tidspunkt.

Se en kort video om denne oppgaven lenger nede på siden.

Merk: Når du sender inn en forespørsel om sikkerhetskopiering, fjernes den eksisterende sikkerhetskopien og erstattes med et bilde av serveren i gjeldende tilstand.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Servere.
  3. Ved siden av serveren du ønsker bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk på Sikkerhetskopier.
  5. Klikk på Opprett sikkerhetskopi.
  6. Klikk Send.

Vis meg hvordan