Gen 3 VPS og dedikerte servere Hjelp

Sikkerhetskopier min Gen 3 -server

Du kan opprette én sikkerhetskopi av den administrerte og fullt administrerte serveren ved behov, som du kan bruke for å gjenopprette serveren på et hvilket som helst tidspunkt.

Merk: Når du sender inn en forespørsel om sikkerhetskopiering, fjernes den eksisterende sikkerhetskopien og erstattes med et bilde av serveren i gjeldende tilstand.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Servere.
  3. Ved siden av serveren du ønsker bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk på Sikkerhetskopier.
  5. Klikk på Opprett sikkerhetskopi.
  6. Klikk Send.