Sikre nettstedet mitt

Sikkerhet er et merkelig verktøy. Når du bruker den, ser det ikke ut til at noe spesielt skjer. Det er ikke det samme tilfredsstillelsesnivået som å lansere nettstedet ditt for verden, åpne en ny nettbutikk eller øke visningen av sosiale innlegg.

Men sikkerhet er like viktig. Uten den kan alle disse fantastiske tingene tas fra deg uten noen enkel måte å få dem tilbake på.

Ta deg tid, gå gjennom temaene på denne siden, og lær hvordan en liten investering av tiden din nå kan beskytte de fantastiske tingene du gjør.

Passord og 2SV -tegl Konfigurer passord og totrinnsverifisering Sterke passord og totrinnsverifisering er de beste måtene å beskytte kontoen din på.

Sikkerhetskopier, gjenopprett og brannhugg Sikkerhetskopier, gjenopprett og klargjør for katastrofegjenoppretting Sikkerhetskopier nettstedet ditt så du er klar til å gjenopprette det hvis noe går galt.

Få et SSL -sertifikat Få et SSL -sertifikat Sørg for at nettstedet ditt viser at det er sikkert, slik at kundene vet at deres personlige informasjon er beskyttet når de besøker.

Sett opp en brannmurstein Konfigurere en brannmur Beskytt nettstedet ditt med en brannmur for å hindre at den blir hacket.

Overvåk og skann nettstedet ditt Overvåk og skann nettstedet ditt Vet når nettstedet ditt er nede eller under angrep. Overvåking og skanning kan varsle deg og hjelpe deg med å løse eventuelle problemer hvis nettstedet ditt er nede eller blir angrepet.

Sikre betalinger Sikre betalinger Sørg for at du oppfyller kravene til kredittkortselskapet og at kundenes personlige informasjon er sikker når de kjøper fra nettstedet ditt.

Oppdater ditt innholdsstyringssystem (CMS) Oppdater Content Management System (CMS) Vanlige programvareoppdateringer for nettstedet beskytter deg mot sikkerhetstrusler og forbedrer nettstedets ytelse.