Sjekk antall installasjoner

Uavhengig av abonnementsnivå, har du et begrenset antall ganger du kan installere Microsoft 365 skrivebordsapper.

Slik fastslår du antall installasjoner som for øyeblikket brukes på kontoen din:

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Velg Last ned Office , som åpner Microsoft 365 -kontoen din. Du kan bli bedt om å logge på med Microsoft 365 -e -postadressen og passordet ditt.
    Klikk på Last ned Office
  3. Antall installasjoner vises under Mine installasjoner .
    Mine installasjoner