Generer ny nøkkel for sertifikatet mitt

Merk: Managed WordPress-planer kommer med et integrert SSL-sertifikat.

Du bør regenerere SSL-sertifikatet ditt når:

Påkrevd:
  • Før du kan regenerere SSL-sertifikatet, må du generere en ny forespørsel om sertifikatsignering (CSR) fra nettserveren din. For instruksjoner, se ‌‌Generer en CSR (forespørsel om sertifikatsignering)..
  • Du må ikke oppheve sertifikatet med mindre du er sikker på at du vil kansellere det eksisterende sertifikatet. Når du opphever det, vil SSL-kreditten bli annullert og du kan ikke regenerere sertifikatet.
  • Du må laste ned og installere det nye sertifikatet ditt innen 72 timer etter at du har generert en ny nøkkel for sertifikatet, slik at serveren din er trygg når det gamle sertifikatet kanselleres.
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Velg SSL-sertifikater og velg Administrer for sertifikatet du vil generere på nytt.
  3. Velg Generer sertifikatet på nytt.
  4. I feltet Forespørsel om sertifikatsignering (CSR) limer du inn den nye CSR-en, inkludert ----BEGIN NEW CERTIFICATE REQUEST---- og ----END CERTIFICATE REQUEST----, og klikk deretter på Legg til endring.
  5. Velg Send inn alle endringer.

Sertifikatet med den nye genererte nøkkelen blir tilgjengelig rett etter at du har sent inn den nye CSR-en, og vi sender deg en e-post når sertifikatet er tilgjengelig.

Neste trinn

• Etter at du mottar forsikrings-e-posten må du laste ned sertifikatet med den nye nøkkelen.
  • Du må installere SSL-sertifikatet innen 72 timer etter utstedelsen for å holde serveren din trygg.