Generer ny nøkkel for sertifikatet mitt

Du bør regenerere SSL-sertifikatet ditt når:

• Serveren krasjer.
  • Du har mistet den private nøkkelen din.
  • Du flytter nettstedet til en ny server.
  • Du endrer domenet for SSL-en din.
  • Du vil endre organisasjonen som har utstedt SSL-sertifikatet. For mer informasjon, se
Påkrevd:
  • Før du kan regenerere SSL-sertifikatet, må du generere en ny forespørsel om sertifikatsignering (CSR) fra nettserveren din. For instruksjoner, se ‌‌Generer en CSR (forespørsel om sertifikatsignering)..
  • Du må ikke oppheve sertifikatet med mindre du er sikker på at du vil kansellere det eksisterende sertifikatet. Når du opphever det, vil SSL-kreditten bli annullert og du kan ikke regenerere sertifikatet.
  • Du må laste ned og installere det nye sertifikatet ditt innen 72 timer etter at du har generert en ny nøkkel for sertifikatet, slik at serveren din er trygg når det gamle sertifikatet kanselleres.
  1. Logg på GoDaddy-kontoen din og gå til Mine produkter-siden.
  2. Klikk på Administrer ved siden av sertifikatet du vil bruke, under SSL-sertifikater.
    Behandle
  3. På siden Sertifikatsdetaljer, klikk på Lag ny nøkkel og administrer.
    Behandle
  4. Klikk på Ny sertifikatnøkkel.
    Ny sertifikatnøkkel
  5. I feltet Forespørsel om sertifikatsignering (CSR) limer du inn den nye CSR-en, inkludert ---BEGIN NEW CERTIFICATE REQUEST--- og ---END CERTIFICATE REQUEST---. og klikk deretter på Lagre.
    Lim inn CSR
  6. Klikk på Send alle lagrede endringer.

Sertifikatet med den nye genererte nøkkelen blir tilgjengelig rett etter at du har sent inn den nye CSR-en, og vi sender deg en e-post når sertifikatet er tilgjengelig.

Neste trinn

• Etter at du mottar forsikrings-e-posten må du laste ned sertifikatet med den nye nøkkelen.
  • Du må installere SSL-sertifikatet innen 72 timer etter utstedelsen for å holde serveren din trygg.