Slett domenoppføringen min

Slett oppføringen for domener du har oppført for salg når som helst ved å gå til Afternic -kontoen din.

1. Logg på GoDaddy-domeneporteføljen. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Sørg for at du har Til salgs -kolonnen i porteføljelisten din .
  3. Velg salgsprisen i Til salgs -kolonnen for et domene som for øyeblikket er oppført for salg.
    • Hvis du nylig oppførte domenet ditt for salg, kan du velge Ventende ... for å administrere oppføringen din.
    skjermbilde av valgt listepris
  4. Du blir omdirigert til Afternic -kontoen din. Du må kanskje logge på.
  5. Administrer domenoppføringer i Afternic -kontoen din. Ta en titt på de Vanlige spørsmålene for Afternic for mer informasjon.

Vi vil fremdeles vise landingen For Sale når du besøker domenet ditt, selv etter at du har fjernet oppføringen. Endre navneserverne for domenet for å fjerne lander. Vi anbefaler standard GoDaddy -navneservere for å administrere DNS -en din hos oss.