Nettstedbygger Hjelp

Endre kontaktinformasjon for medlemmene av nettstedet mitt

Bruk medlemsdelen for Website Builder til å endre e-postadressen, telefonnummeret eller navnet på noen av nettstedets medlemmer.

Merk: Denne funksjonen er for øyeblikket kun tilgjengelig for kunder i USA.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Velg Tilkoblinger-fanen og Medlemmer.
    velg Medlemmer
  3. Hvis du bruker en mobil enhet, velg ellipseknappen, trykk på Velg modus, og trykk på et medlemsnavn. Ellers kan du klikke på medlemsnavnet.
    velg-velg-modus
  4. Bruk Rediger kontakt-vinduet til å endre et medlems e-postadresse telefonnummer eller navn.
    endre-kontaktopplysninger

Merk: Du kan også velge Slett for å fjerne personen fra nettstedets medlemskapsliste.

5. Velg Lagre. Endringene dine lagres automatisk, og du blir sendt tilbake til medlemslisten.