Nettstedbygger Hjelp

Endre kontaktinformasjon for medlemmene av nettstedet mitt

Bruk medlemsdelen for Website Builder til å endre navnet, adressen, e-postadressen, telefonnummeret eller andre opplysninger for eventuelle medlemmer av nettstedet ditt. Det er også her du kan ta medlemmet ditt og gjøre vedkommende om til en kunde eller abonnent.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Fra instrumentbordet ditt velger du Forbindelser > Medlemmer.
  4. Velg navnet på personen for å åpne vedkommendes medlemsside.
  5. Velg enten navnet på personen igjen for å redigere vedkommendes profil. Eller velg tre horisontale prikker-ikon, og deretter Rediger profil.
  6. Når du er ferdig med redigeringen, velger du Lagre.
  7. Velg Forbindelser for å vende tilbake til listen din.