Slik får du tilgang til domener/kontoer etter eierens død

For å få tilgang til et domene/en konto etter eierens død, må du være eiendomsadministrator eller pårørende til den avdøde. Du må sende inn en forespørsel med følgende dokumentasjon:

1. Et riktig utfylt skjema for endringsforespørsel med eiendomsadministratoren oppført som søkeren.
  2. Juridisk dokumentasjon med navnet på bobestyrer påført.
  3. Dødsattest for avdøde
  4. Foto -ID for forespørselen/Eiendomsadministratoren. Vi krever at offentlig utstedt legitimasjon med bilde er en fargekopi, skanning eller et digitalt bilde som inneholder avbildet person, navn, signatur og utløpsdato som er tydelig identifiserbare.
  5. Hvis en bedrift er oppført som registrant/kontoinnehaver, må du oppgi en kopi av forretnings -ID -en. Eksempler på akseptabel offentlig utstedt forretningsidentifikasjon er:
    • En kopi av en offentlig utstedt forretningslisens fra et lokalt, fylke-, delstats- eller føderalt byrå.
    • For bedrifter basert i USA kan vi godta et "Determination Letter" fra IRS. Du kan kontakte IRS på 1-800-829-4933 for å be om en kopi av dette brevet.

Merk: Vi godtar ikke kopier av stiftelses-/organisasjonsartikler, søknader, dokumenter skrevet ut fra Internett eller selvangivelser som forretnings -ID.

Det kan ta opptil 72 timer før første korrespondanse. Når denne dokumentasjonen er mottatt, vil vi informere deg om at forespørselen din er fullført, eller om det er ytterligere informasjon som trengs for å behandle forespørselen din.