Slik får du tilgang til domener/kontoer etter eierens død

For å få tilgang til et domene / en konto etter eierens død, må du være en bobestyrer. Du må sende inn en forespørsel med følgende dokumentasjon:

1. Et riktig utfylt skjema for Endringsforespørsel med bobestyrer oppført som søker. Dette skjemaet finnes på: changeupdate.com.
  2. Juridisk dokumentasjon med navnet på bobestyrer påført.
  3. Dødsattest
  4. Foto-ID for søker/bobestyrer. Vi krever at legitimasjonen er en fargekopi, en skanning eller et digitalt bilde der den avbildede personen, navnet, signaturen og utløpsdatoen kommer tydelig frem.
  5. Hvis et firma er oppført som registrator/kontoeier, må du sende inn en kopi av firma-ID-en. Eksempler på offisiell firmaattester:
    • En kopi av en offisiell firmaattest.
    • For bedrifter basert i USA kan vi godta et "Determination Letter" fra IRS. Du kan kontakte IRS på 1-800-829-4933 for å be om en kopi av dette brevet.

Merk: Vi godtar ikke kopier av registreringserklæringer, søknader, dokumenter skrevet ut fra Internett eller selvangivelser som firmaattest.

Så snart denne dokumentasjonen er mottatt, vil vi informere deg om det er noen ytterligere informasjon som trengs for å behandle forespørselen din. Ellers vil vi fortelle deg at forespørselen din er fullført.