Spor trafikk på nettstedet med Google Analytics

Google Analytics er et gratis verktøy som sporer data som er knyttet til trafikken på nettstedet ditt, og som kan hjelpe deg med å forstå den informasjonen. Kunnskap er makt - disse innsiktene kan informere produktkatalogen din, påfylling av inventar og hvordan du kan bruke markedsføringsdollene dine for å tiltrekke deg enda mer oppmerksomhet.

Velg et spørsmål for å se svaret.

Hvilke typer informasjon sporer Google Analytics?

Google Analytics sporer hvilke nøkkelord nettstedet ditt rangeres for i søkeresultatene, hvor besøkende var før de kom til nettstedet ditt, og hvordan de navigerer rundt på nettstedet. Se på disse trendene over tid for å hjelpe deg med å ta beslutninger om hvordan du kan forbedre din tilstedeværelse på nettet.

Hvordan aktiverer jeg Google Analytics for nettstedet mitt?

Registrer deg for en gratis konto , og noter den unike sporings -ID -en din. Legg til sporings -ID -en din i Websites + Marketing -innstillingene dine for å koble nettstedet ditt til Google Analytics.

Kan jeg installere Google Analytics på et hvilket som helst nettsted?

Alle Websites + Marketing -abonnementer kan installere Google Analytics.

Legges Google Analytics automatisk til et nettsted?

Du må legge til sporings -ID -en i Websites + Marketing -innstillingene dine.

Hvordan vet jeg om nettstedet mitt er koblet til Google Analytics?

Etter at du har lagt til sporings -ID -en din i Websites + Marketing -innstillingene, publiserer du nettstedet ditt for å aktivere Google Analytics -sporingskoden. Vent minst 24 timer og logg deretter på Google Analytics -kontoen din . Du begynner å se statistikk, grafer og diagrammer over dataene som samles inn av nettstedet ditt.