Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Start min Gen 4 dedikerte server i redningsmodus

Hvis det er et problem med din 4. generasjons dedikerte server som hindrer tilgang (for eksempel en tjeneste som ikke fungerer som forventet), kan du starte serveren i redningsmodus . Du vil få midlertidig legitimasjon som du kan bruke til å logge på serveren via SSH for å fortsette feilsøking.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Administrer på siden Mine produkter , ved siden av den 4. generasjons dedikerte serveren du vil redde.
  3. Velg Serverhandlinger > Redningsmodus .
  4. Les meldingen og klikk deretter på Bekreft . Det vises en fremdriftsmelding, og det vil ta noen minutter å starte serveren på nytt i redningsmodus. Når det er fullført, viser serverens instrumentbord at serveren nå er i redningsmodus (rett under servernavnet).
    redningsmodus serverinstrumentbord
  5. Bruk midlertidig påloggingsinformasjon for å få tilgang til serveren via SSH . Du bør være i stand til å få tilgang til filer på serveren din.
  6. Når du er ferdig i redningsmodus, klikker du på Avslutt redningsmodus i instrumentbordet på serveren. Serveren starter på nytt til Aktiv -modus (kan ta et par minutter). For å bruke SSH -tilgang, bruk den opprinnelige legitimasjonen din som vanlig.