Gå direkte til hovedinnholdet

Windows-hosting (Plesk) Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Start på nytt (slett alt innhold) i Windows Hosting

Med våre Plesk delte hostingkontoer ( mer informasjon ) kan du enkelt starte på nytt med hostingkontoen din. Dette fjerner permanent alt innhold fra kontoen din og overføres til en ny konto som fremdeles må konfigureres.

  1. Fra Gateway, i delen for kontoen du ønsker å bruke, klikker du på Innstillinger.
  2. Gå til Nullstill konto -fanen.
  3. Klikk på Nullstill konto to ganger.

Neste trinn

Kunder med SSL-sertifikater

Advarsel: Hvis du hadde et SSL -sertifikat satt opp på kontoen din, må du overføre det tilbake til hostingkontoen din etter at du er ferdig med å konfigurere sikkerhetskopien for kontoen.
  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk SSL-sertifikater.
  3. Ved siden av domenenavnet du opprinnelig brukte, klikk på Administrer.
  4. Klikk Plesk Admin .
  5. Klikk på Overfør.
  6. Klikk på Overfør, og klikk deretter på Overfør på nytt.