Tilbakestill WordPress-permakoblinger for å fikse 404-feilen

WordPress-permakoblinger er permanente nettstedsadresser for innleggene og sidene dine. Noen ganger, når permakoblingene ikke blir lagret riktig, kan innlegg og sider på nettstedet ditt returnere 404-feilen i stedet for å vise innhold. Du kan løse dette ved å bytte til en annen permakobling-struktur, og deretter endre den tilbake i WordPress-instrumentbordet.

Advarsel: Lag alltid en sikkerhetskopiering av nettstedet ditt før du feilsøker eller gjør eventuelle endringer.
  1. Logg på WordPress.
  2. Velg Innstillinger > Permakoblinger i menyen på den venstre siden.
  3. Under Permakobling-innstillinger velger du en annen permakobling-struktur og velger deretter Lagre endringer. Dette vil løse 404-feilen.
  4. Velg den tidligere permakobling-strukturen, og velg deretter Lagre endringer. Dette vil tilbakestille permakoblinger til den foretrukkede strukturen.

Merk: Hvis du har planer om å tilbakestille permakoblinger til den standard WordPress-strukturen, velger du permakoblingsstrukturen Enkel.

404-feilen på innleggene og sidene dine bør løses nå, og URL-adresser på nettstedet ditt og skal vise den valgte permakobling-strukturen.