Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Tillat eksterne og uregistrerte domener i cPanel på Gen 4 -serveren min

Som standard blokkerer cPanel uregistrerte domener, eller domener som ikke har DNS som peker til cPanel -serveren. Du må kanskje bruke domener som disse for test- eller utviklingsarbeid, så her kan du oppheve blokkeringen av disse domenene i cPanel for din 4. generasjons VPS eller dedikerte server.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Servere på din Mine produkter-side, og klikk på Administrer ved siden av 4. generasjon-serveren du vil bruke.
  3. Klikk på Start WHM.
  4. Velg Serverkonfigurasjon > Juster innstillinger på hovedsiden til WHM.
  5. Velg Domener-fanen.
  6. Hvis domenet du ønsker å bruke er aktivt, men ikke på din server, kan du velge ved siden av Tillat eksterne domener.

Alternativt, hvis domenet du ønsker å bruke ikke er registrert (også kjent som et "falskt domene"), kan du velge ved siden av Tillat uregistrerte domener.

7. Klikk på Lagre nederst på Juster innstillinger -siden. Nå er du klar til å opprette dine uregistrerte eller eksterne domener i cPanel.