Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Tilpass navigasjonsmenyen for butikkfronten min forhandler

Effektiviser kundenes opplevelse med en egendefinert navigasjonsmeny for butikkfronten. Organiser produkttilbudene dine, rediger produktkategorinavn for å inkludere bransjespesifikke nøkkelord, juster side-URL-er og legg til unike sider for å vise frem virksomheten og tjenestene dine.

Merk: Egendefinerte produktnavn og side -URL -er blir ikke oversatt. De vises til alle markeder på samme språk som du bruker for å tilpasse menyen.

1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Velg Innstillinger , og velg deretter Navigering .
    tilpasse butikkfrontnavigering
  3. Fullfør ett av følgende:
  4. Vis eller skjul produktkategorier

Velgøyeikon ikonet til venstre for produktkategorien for å skjule hele kategorien i butikkens navigasjonsmeny. Kunder vil ikke se noen produkter relatert til en skjult kategori i navigeringsmenyen. Velg ikonet igjen hvis du vil gjenopprette kategorien til menyen.

Vis eller skjul spesifikke produkter

Velg Rediger ved siden av kategorien med produktet / produktene du vil justere. Velgøyeikon ved siden av produktet for å skjule produktet i butikkens navigasjonsmeny. Velg ikonet igjen hvis du vil gjenopprette produktet til menyen.

Tilpass produkt- og kategorimenyer

Hjelp kundene med å finne produktene de trenger og gi en jevn navigasjonsopplevelse gjennom hele butikken med tilpassede menyer. Hvis du vil redigere en produktkategori, velger du Rediger og endrer følgende:

• Rediger kategorinavnet for å være en kort (ett eller to ord) oppsummering av produktene i sub-kategori nedenfor. Kategorinavn vises i den primære navigasjonsmenyen.
    • Endre produktnavnene slik at de appellerer til kundene dine. I butikkens navigasjonsmeny vises produktnavn i rullegardinmenyen under kategorien.
    • Rediger URL -adressen som vises i adresselinjen når du besøker den aktuelle produktsiden.
    • Velgøyeikon ikonet for å vise eller skjule et produkt eller en side i navigeringsmenyen.
    • Velg Legg til ny kobling for å legge til et nytt produkt. Dette er nyttig hvis du også selger produkter eller tjenester fra et annet selskap.
    • Brukpilikon pilene for å endre rekkefølgen som kategorier og produkter vises i menyen.

Legg til egendefinerte kategorier

Velg Legg til ny kategori for å opprette en toppnivåkategori og underkategorier. Kategorier med unike produkter eller tjenester kan gjøre at butikkfronten din skiller seg ut fra konkurrentene.
    legg til ny kategori

Legg til koblinger

Velg Legg til ny kobling for å legge til en egendefinert side i nettbutikken, for eksempel en Om oss -side for å vise frem ditt selskap.
    legg til ny kobling

5. Hvis du trenger å angre endringene dine, velger dugå tilbake til standardinnstillinger ikonet for å gjenopprette standard navigasjonsmenyinnstillinger.
  6. Velg Publiser for å bekrefte endringene. Endringene dine vil vises i løpet av få minutter.