Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Tilpass navigasjonsmenyen for butikkfronten min forhandler

Din egendefinerte butikknavigasjonsmeny kan forbedre kundens opplevelse med bransjespesifikke nøkkelord og unike sider. Du kan tilpasse navigeringsmenyen og legge til sider, redigere navnene på produktkategoriene, endre side -URL -adresser og justere produkttilbudene dine.

Merk: Egendefinerte tillegg til menyen din vil ikke bli oversatt og blir presentert for alle markeder på språket som brukes i menyvalgene.

1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Velg Innstillinger , og klikk deretter Navigering .
    tilpasse butikkfrontnavigering
  3. Fullfør ett av følgende:
  4. Vis eller skjul kategorier

Klikk på ikonetøyeikon til venstre for produktkategorien for å skjule hele kategorien fra navigeringsmenyen i butikken. Du kan klikke på øyeikonet igjen hvis du vil at produktkategorien skal forbli synlig i navigasjonsoverskriften.

Rediger produkt- og kategorimenyer

Du kan redigere produkt- og kategorimenyer for å hjelpe kundene dine med å finne produktene de trenger og gi en jevn navigasjonsopplevelse i hele butikkfronten din. For å redigere en produktkategori, klikk Rediger og fyll ut følgende detaljer:

• Rediger navnet på toppnivå for produktkategorien, slik at det er et kort sammendrag (ett eller to ord) av produktene eller sidene i underkategorien nedenfor.
    • Klikk på ikonetøyeikon for å skjule eller vise produktet eller siden i butikkens navigasjonsmeny.
    • Rediger navnet på produktunderkategoriene, slik at produktet eller sidenavnet appellerer til kundene dine.
    • Rediger URL -adressen som vises i adresselinjen når du besøker den aktuelle produktsiden, noe som kan forbedre SEO -rangeringer og gi markedsføringsmateriell gjennom egendefinerte produktsider.
    • Legg til en ny produktunderkategori ved å klikke på Legg til ny kobling , for eksempel hvis du selger produkter eller tjenester fra et annet selskap enn GoDaddy.

Merk: Kategorinavnene på toppnivå vises i den primære navigasjonsmenyen. Produktunderkategoriene vises som rullegardinmenyalternativer under toppnivå-kategorien.

5. Legg til egendefinerte kategorier

Klikk på Legg til ny kategori for å opprette en toppnivåkategori og underkategorier. Nye kategorier kan skille nettbutikken fra konkurrenter med unike produkter eller tjenester.
    legg til ny kategori

Legg til koblinger

Klikk på Legg til ny kobling for å legge til en egendefinert side til nettbutikken, for eksempel en Om oss -side. Du kan koble til din egen tilpassede butikk som er bygget med vår WordPress -plugin -modul eller API -er.
    legg til ny kobling

6. Hvis du trenger å angre endringene, klikker du på ikonetgå tilbake til standardinnstillinger som returnerer standard navigasjonsmenyinnstillinger.
  7. Klikk på Publiser for å bekrefte endringene. Det vil ta noen minutter før endringene dine vises i butikkens navigasjonsmeny.