Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Bruk et egendefinert domene for min forhandlerbutikk

Tilpass butikkfronten din ved å vise ditt eget domenenavn i nettleserens adresselinje. For eksempel kan butikkfront -URL -en din vises som www.coolexample.com istedenfor standard -URL -adressen for secureserver.net .

Merk: Av sikkerhetsmessige årsaker begrenser vi denne funksjonen til visse sider i butikkfronten din. Når kunder går inn i sikre områder av nettbutikken din, vises standard -URL -en i stedet for det egendefinerte domenet.

1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Velg Innstillinger , og velg deretter Firmainformasjon .
    Velg Firmainformasjon
  3. Under Oppsett av Storefront -domene angir du ditt foretrukne Standard Nettbutikk -domene .
    Angi egendefinert domene
    • Hvis du bruker en forhandler -plugin -modul for nettbutikken din, kan du vise frem ditt unike merke med et underdomene , som shop.coolexample.com.
    • Hvis du har en standard butikkfront, foreslår vi at du konfigurerer både underdomene og videresending av domene .
  4. Hvis domenenavnet du skrev inn er registrert i den samme kontoen og bruker navneserverne våre, ikke velg boksen ved siden av Jeg administrerer DNS -en min . Vi oppdaterer automatisk DNS -en for deg.
    • Valgfritt: For å bruke et annet domenenavn velger du boksen ved siden av Jeg administrerer DNS -en min . Du må oppdatere domenets DNS CNAME slik at det peker til cdrapplication.secureserver.net før vi kan koble det til butikkfronten din. Slik gjør du det:
      • For domener registrert hos GoDaddy - legg til en ny CNAME -oppføring for underdomenet du skrev inn ovenfor, og pek CNAME til cdrapplication.secureserver.net.
      • For domener som er registrert utenfor GoDaddy - kontakt nettverten din for instruksjoner om hvordan du oppdaterer serveren din.
  5. Angi en Hjem -URL , det foretrukne domenet for nettbutikkens hjemmeside.
    Angi Hjem -URL
  6. Velg Lagre . Det kan ta opptil 48 timer før DNS -endringene trer i kraft.