Få mest mulig ut av Microsoft 365

Gratulerer! Du har flyttet fra Workspace Email til Microsoft 365, som gir deg de nyeste profesjonelle e -postfunksjonene. Her er noen ressurser som hjelper deg med den nye e -postkontoen din.

Nå som du har flyttet til Microsoft 365, kan du endre hvordan du får tilgang til e -postkontoen din og innstillingene.

• E -postpassord: Hvis passordet ditt ble lagret i nettleserinnstillingene dine, er det ikke sikkert det vises på påloggingssiden for Microsoft 365. Endre passordet ditt for å logge på e -posten din.
  • Oppdater til Exchange : Bytt kontoinnstillingene dine fra POP eller IMAP til Microsoft Exchange. Med Exchange er dataene dine (e -post, kontakter og kalendere) tilgjengelige på alle enhetene dine og kan gjenopprettes fra serveren.

Den nye nettposten din, Outlook på nettet , kan konfigureres slik at e -postopplevelsen din ligner på Workspace Email.

• Egendefinerte innstillinger : Endre utseendet til Outlook på nettet, inkludert innboksen og leseruten.
  • Signaturer : Opprett nye signaturer med bedriftsnavnet og -logoen din i E & Office -instrumentbord.
  • Maler : Legg til e -postmaler i Outlook på nett for å spare tid på å skrive ofte brukte meldinger.
  • Innboksregler: Bruk innboksregler for å administrere innkommende meldinger, for eksempel for å flytte dem til en bestemt mappe eller tilordne et nivå av betydning.
  • Blokker/tillat lister : Blokker avsendere eller identifiser dem som trygge, slik at meldingene deres ikke er merket som søppel.
  • Fang opp alle-e-postadresser: For å holde kontoen din sikker støtter Microsoft 365 ikke catch-all-e-post. Les mer om fang-alle-alternativer .

Med Microsoft 365 vil du administrere e -posten din via E & Office -instrumentbord , som ligner på hvordan du brukte kontrollsenteret for arbeidsområde. Du får også tilgang til nye funksjoner for å tilpasse e -posten din ytterligere.

• Visningsnavn : Endre navnet mottakerne skal se når de mottar e -postene dine.
  • Alias : Opprett en ekstra e -postadresse som omdirigerer e -post til en enkelt innboks.
  • Videresending : Videresend Microsoft 365 -e -posten din til en annen e -postkonto som Gmail. Eller videresend den andre e -postkontoen din til Microsoft 365 -e -posten din.
  • Distribusjonsgruppe : Forbedre samarbeidet med en distribusjonsgruppe, slik at du kan sende e -post til flere brukere med én adresse.
  • Delt postboks : Opprett en delt postboks slik at flere kan lese og svare på meldinger med samme e -postadresse.