Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Oppdater alternativene for kundestøtte for min forhandlerbutikk

I Kontrollsenter for forhandlere oppdaterer du kontoalternativene for støtte for å fastslå hvordan kundene dine mottar kommunikasjon og støtte for eventuelle problemer.

Merk: Kundestøtte og oppsøkende tjenester er for øyeblikket kun tilgjengelig på engelsk.
  1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Velg Innstillinger , velg Støttealternativer .
    Velg Støttealternativer
  3. Rediger følgende alternativer:
    • Standardmarked : Velg ønsket land og språk.
    • Kundestøtte : Bestem om du vil at GoDaddy skal gi kundestøtte, eller om du skal håndtere støtteproblemer selv. Hvis du håndterer din egen støtte, kan du fortelle kundene hvordan de når deg ved å legge til telefon-, e -post- og/eller kontakt -URL -en din.
    • Kontaktinnstillinger : Angi en kontakt-e-post som skal vises i butikkfronten din og i merkede nyhetsbrev og kundekommunikasjon, og velg hendelsesvarsler og oppdateringer.
    • Om virksomheten din : Med 300 eller færre tegn, forklar hva som gjør virksomheten din fantastisk, slik at vi best kan hjelpe kundene dine når de ringer inn for støtte eller produktkjøp.
    • Kundeoppsøk : Velkommen kunder ombord, eller ring for å takke for fornyelsen av tjenestene. Merk av i boksen for å tillate at GoDaddy ringer kunder på dine vegne, under navnet på bedriften din.
  4. Velg Lagre for å bruke endringene.