Videresend meldinger som vedlegg

Hvis du bruker e -postkontoen din i Outlook, kan du legge ved e -postmeldinger til andre meldinger, som for eksempel å videresende en samtale eller få teknisk støtte. Meldingsinnholdet ditt (inkludert overskrifter og vedlegg) er pakket inn i et filvedlegg.

Disse trinnene vil legge ved en melding til en annen melding i Outlook for Windows, Mac eller Outlook på nett.

1. Åpne Outlook.
  2. Skriv en ny melding eller svar på en eksisterende melding.
  3. Hvis det ikke allerede er gjort, kan du vise meldingen i et annet vindu og plassere begge Outlook -vinduene ved siden av hverandre.
  4. Finn meldingen du vil legge ved. Velg det fra listen og dra det til brødteksten i utkastet.
    Legg ved e -post til en annen e -post
  5. Din melding er nå lagt ved under emnelinjen. For å bekrefte at det er riktig, dobbeltklikker du på vedlegget for å forhåndsvise det. Når du er klar, sender du meldingen.

Relaterte trinn

• Hvis du ikke kan sende fra denne e -postkontoen (som om den er blokkert), velger du pilen på den vedlagte meldingen for å laste den ned og lagre den. Eller, med Outlook for Mac, dra og slipp vedlagte melding til skrivebordet. Legg ved den lagrede meldingen med en annen e -postkonto eller last opp som forespurt av en GoDaddy -veiledning .
  • Opphev blokkeringen av Microsoft 365 -e -posten min