Opphev blokkeringen av Microsoft 365 -e -posten min

Hvis sendt e -post ikke kan leveres og returnerer til en feilmelding om utgående sender eller leietaker overskrides terskel, sender du en forespørsel om blokkering av e -post. Forespørsler om blokkering gjennomgås av våre Microsoft 365-eksperter innen 24–72 timer. Vi sender deg oppdateringer via e -post og gir beskjed når blokkeringen er løst.

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Velg Administrator > Opphev blokkering av e -post .
    Microsoft 365 -administratormeny åpnet med Opphev blokkering av e -post nedenfor
  3. Hvis du har flere organisasjoner, velg det eller de berørte domenene. Hvis du har én organisasjon, fortsetter du til neste trinn.
  4. Velg typen returmelding du mottok:
  5. Du kan finne typen for retur i den mottatte meldingen. Slik kan en feil se ut i Outlook, selv om feilmeldingen kan se annerledes ut avhengig av e -postklienten din.
    Leietaker har overskredet terskel -feilmeldingen

Dårlig utgående avsender

1. Velg datoområdet da e -postmeldingen startet, eller hvis de ble løst tidligere, da de begynte å skje igjen.
  2. Angi den berørte e -postadressen din. Hvis mer enn én e -postadresse er blokkert, må du sende inn hver e -postadresse alene.
  3. Velg Send .
  4. Vi skanner e -postkontoen for eventuelle problemer, noe som kan ta noen minutter. Når du ser Blokkeringsdetaljene , velger du Ja hvis e -postene ble sendt med vilje (sendt av e -postbrukeren) eller Nei hvis de ble sendt utilsiktet (ikke sendt av e -postbrukeren) og e -postkontoen kan være kompromittert.
  5. Velg Neste.
  6. Hvis de blokkerte e -postene ble sendt med vilje, gjennomgår du Microsofts retningslinjer for sending og tøm utboksen.
  7. Eller hvis de blokkerte e -postene ble sendt utilsiktet, velger du hvordan kontoen ble kompromittert:
    • Phishing : E -postlegitimasjonen (for eksempel brukernavn og passord) ble angitt på et falske nettsted. Finn ut mer om phishing .
    • Skadelig programvare : Et virus eller annen skadelig programvare ble lastet ned og registrert e -post eller sendt e -post som bruker.
    • Jeg vet ikke : Brukeren vet ikke årsaken til at adressen ble kompromittert.
    • Annet : Brukeren vet årsaken til kompromitteringen, og det skyldes ikke phishing eller skadelig programvare. Angi årsaken, slik at vi kan forbedre dette produktet og bedre dekke dine behov.
    Fullfør deretter hver av oppgavene som kreves for den berørte e -posten, og tøm utboksen.
  8. Velg avmerkingsboksen ved siden av hver oppgave og Send forespørsel om blokkering .
  9. Hvis e -postadressen i GoDaddy -kontoen din påvirkes av e -postblokken, må du angi en annen e -postadresse og velge Bruk denne e -posten .

Alt ferdig! Vi sender støttebilletten til e -postadressen i GoDaddy -kontoen din (eller adressen du oppga i forrige trinn).

Leietaker overskred terskel

1. Velg datoområdet da e -postmeldingen startet, eller hvis de ble løst tidligere, da de begynte å skje igjen.
  2. Velg det berørte domenet. Hvis du har ett domene, blir det automatisk valgt.
  3. Velg Send .
  4. Vi skanner e -postkontoen for eventuelle problemer, noe som kan ta noen minutter. Når du ser Blokkeringsdetaljene , velger du Ja hvis e -postene ble sendt med vilje (sendt av e -postbrukeren) eller Nei hvis de ble sendt utilsiktet (ikke sendt av e -postbrukeren) og e -postkontoen kan være kompromittert.
  5. Velg Neste.
  6. Hvis de blokkerte e -postene ble sendt med vilje, gjennomgår du Microsofts retningslinjer for sending og tøm utboksen.
  7. Eller hvis de blokkerte e -postene ble sendt utilsiktet, velger du hvordan kontoen ble kompromittert:
    • Phishing : E -postlegitimasjonen (for eksempel brukernavn og passord) ble angitt på et falske nettsted. Finn ut mer om phishing .
    • Skadelig programvare : Et virus eller annen skadelig programvare ble lastet ned og registrert e -post eller sendt e -post som bruker.
    • Jeg vet ikke : Brukeren vet ikke årsaken til at adressen ble kompromittert.
    • Annet : Brukeren vet årsaken til kompromitteringen, og det skyldes ikke phishing eller skadelig programvare. Angi årsaken, slik at vi kan forbedre dette produktet og bedre dekke dine behov.
    Fullfør deretter hver av oppgavene som kreves for den berørte e -posten, og tøm utboksen.
  8. Velg avmerkingsboksen ved siden av hver oppgave og Send forespørsel om blokkering .
  9. Hvis e -postadressen i GoDaddy -kontoen din påvirkes av e -postblokken, må du angi en annen e -postadresse og velge Bruk denne e -posten .

Alt ferdig! Vi sender støttebilletten til e -postadressen i GoDaddy -kontoen din (eller adressen du oppga i forrige trinn).