Videresend Microsoft 365-e-poster til en annen e-postkonto

Konfigurer videresending for Microsoft 365-e-postkontoen din slik at innkommende e-poster sendes til en annen konto, som for eksempel Gmail eller Yahoo. Du kan spare tid med videresending ved å samle all e-post i én konto.

Påkrevd: Hvis du vil videresende e-post til en adresse utenfor organisasjonen din (vanligvis med et annet domene), må du først aktivere ekstern videresending av e-post.
  1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Hvis du er kontoeier, går du til en bruker og velger Administrer. Ellers fortsetter du til neste trinn.
    • Hvis du er en administrator: I stedet for å gå til hver enkelt bruker går fu helt til venstre og velger Microsoft 365 Administrator og videresending av e-poster. Velg Legg til videresending, velg en bruker (hvis du har flere enn én), og hopp frem til trinn fire.
      Velg videresending av e-postmeldinger helt til venstre
  3. Under Administrer velger du Videresending.
  4. Under Bruker bekrefter du at riktig bruker er valgt.
    bekreft bruker
  5. Under Videresend post til skriver du inn e-postadressen du ønsker at meldinger skal videresendes til.
    skriv inn e-postadresse for videresending
  6. (Valgfritt) Velg avmerkingsboksen ved siden av Behold en kopi av videresendt e-post for å beholde kopier av e-postene i innboksen. Hvis du ikke velger dette, blir meldingene kun videresendt til de oppgitte adressene, og ingen kopier vil være tilgjengelige i Microsoft 365-kontoen.
    velg avmerkingsboksen ved siden av behold en kopi av videresendt e-post
  7. Velg Lagre. Du vil se en bekreftelsesmelding, og alle nye meldinger blir nå automatisk videresendt til den andre e-postkontoen. Administratorene og brukeren vil også motta en e-post når en videresending blir lagt til.

Hvis du ser en feil, venter du en time og prøver på nytt. Brukere kan også finne ut hvordan de kan aktivere automatisk videresending i Outlook på internett fra Microsoft.

Du kan redigere eller slette en videresending etter den er lagt til.

• Hvis du er en bruker: Velg Videresending på nytt for å administrere videresendingen.
  • Hvis du er en administrator: Velg Microsoft 365 Administrator og Videresending av e-post. Ved siden av hver bruker velger du blyantikon rediger eller søppelikon slett.