Videresend Microsoft 365-e-poster til en annen e-postkonto

Merk: Vi jobber med å løse et problem med videresending av e-post. Hvis du ser en feil, venter du en time og prøver på nytt. Brukere kan også aktivere automatisk videresending i Outlook på nettet.

Konfigurer videresending i en e-postkonto, slik at innkommende e-poster sendes til en annen konto, som for eksempel Gmail eller Yahoo. Videresending kan spare deg tid siden du ikke må sjekke flere e-postkontoer.

Påkrevd: Hvis du vil videresende e-post til en adresse utenfor organisasjonen din (med et annet domene, som den private e-postkontoen din), må du først aktivere ekstern videresending av e-post.
  1. Logg på instrumentbordet ditt for e-post og Office.
  2. Hvis du er en kontoeier, velger du Administrer ved siden av e-postadressen. Ellers fortsetter du til neste trinn.
    • Tips: Hvis du har administratortillatelser, kan du også opprette videresending i Administrasjon > Videresending av e-post. Velg Legg til videresending, velg en bruker (hvis du har flere) og hopp frem til trinn fire.
      Avmerkingsboksen Behold en kopi av videresendt e-post
  3. Under Administrer velger du Videresending.
  4. Under Videresend post til skriver du inn e-postadressen du ønsker at skal motta videresendte meldinger.
  5. Velg avmerkingsboksen Behold en kopi av videresendt e-post for å beholde kopier av e-postene i innboksen. Hvis du ikke velger dette, blir meldingene kun videresendt til de oppgitte adressene, og det beholdes ingen kopier i Microsoft 365-kontoen.
    Avmerkingsboksen Behold en kopi av videresendt e-post
  6. Velg Lagre. Du skal se en bekreftelsesmelding. Administratorene og brukerne varsles også via e-post når videresending legges til eller endres.

Nye meldinger vil nå automatisk bli levert til den andre e-postkontoen. Velg Videresending på nytt for å redigere eller slette videresendingen av e-post