Legg til et nyhetsbrev som godtas i WordPress

Hvis du skriver et nyhetsbrev, kan det å legge til en opt-in på nettstedet bidra til å øke antall lesere. Vi anbefaler Optin Forms -plugin -modulen fordi den oppdateres konsekvent og dekker et bredt utvalg av e -postmarkedsføringstjenester. Følg disse trinnene for å installere Optin Forms -plugin -modulen.

Merk: Hvis e -postmarkedsføringstjenesten din har en plugin -modul dedikert til optins, kan du installere plugin -modulen i stedet for Optin Forms.

1. Logg på WordPress.
  2. Installer og aktiver Optin Forms -plugin -modulen. For hjelp, se Installer en plugin -modul i WordPress og Aktiver en plugin -modul i WordPress .
  3. Klikk på Optin Forms på Instrumentbord -menyen.
  4. Fra Min e-postløsningen er rullegardinmenyen velger du leverandøren av e-postmarkedsføring.
  5. Fyll ut feltene med forespurt informasjon.
  6. Bytt til Skjema -fanen for å endre skjemaet med detaljene i markedsføringskampanjen din.
  7. Klikk Skjema Plassering .
  8. Juster disse innstillingene som ønsket for å plassere skjemaet der du vil.
  9. Klikk på Lagre endringer -knappen.