Legg til en forfatterboks i WordPress -innlegg

Hvis du legger til en forfatterboks til WordPress -nettstedet ditt, kan det synliggjøres for detaljer om en forfatter. Ut av boksen har WordPress en enkel linje for innlegg og sider, og det å legge til sosiale medier og annen kontaktinformasjon kan bli kjedelig uten en plugin-modul.

Det er mange plugin -moduler som kan oppnå dette. Sørg for at du velger en som fyller alle dine behov. Når du bestemmer deg for en plugin -modul, må du sjekke utviklerens side for å finne ut om de fremdeles vedlikeholder plugin -modulen med oppdateringer.

En slik plugin -modul som oppdateres konsekvent, er Simple Author Box -plugin -modulen.

1. Logg på WordPress
  2. Installer og aktiver Simple Author Box -plugin -modulen. For hjelp, seInstallere en plugin-modul i WordPress ogAktivere en plugin-modul i WordPress.
  3. I Instrumentbord -menyen klikker du på Enkel forfatter og endrer innstillingene etter behov.

Denne bestemte plugin -modulen tar innhold som allerede finnes for forfattere, og bruker det i forfatterboksen.