Legg til Google AdSense på nettstedet

Google AdSense matcher tekst og viser annonser på nettstedet basert på innholdet og besøkende, og betaler for annonseplass på nettstedet ditt. Hvis du vil ha mer informasjon, går du til https://support.google.com og velg AdSense.

Merk:Å legge til Google AdSense er kun tilgjengelig for kunder i USA med Standard-, Premium- eller Netthandel-planer (sammenlign planer og priser .)

Denne videoen er en del av Slik gjør du det-serien for Bruke en blogg for virksomheten din.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Velg Innstillinger, og velg deretter Google AdSense.
  5. Hvis du ikke har en AdSense-konto ennå, bruker du koblingen til å registrere deg for Google AdSense. Ellers åpner du en ny fane og finner og kopierer AdSense-skriptet ditt. (Bruk koblingen til Googles hjelpeartikkel hvis du trenger hjelp med å finne AdSense-koden din.)
  6. Lim inn koden din i AdSense-skript-boksen. Dette er også hvor du aktiverer/deaktiverer ads.txt eller app-ads.txt og angir filinformasjonen. (Se Googles hjelpeartikkel hvis du trenger hjelp med å opprette en ads.txt-fil for nettstedet ditt.)
  7. Endringene spares automatisk. Etter at Google har godkjent nettstedet ditt, kan det ta opptil 48 timer før annonser vises.
  8. Merk: Vær oppmerksom på at besøkende til nettstedet kanskje ikke ser reklamer hvis nettleseren deres blokkerer nettannonser.