Legge til kategorier

Hjelp kundene med å finne raskt det de trenger i butikken din ved å opprette produktkategorier og underkategorier. Bruk blyantikonet til å endre og redigere eksisterende kategorier, og søppelikonet for å slette kategorier du ikke lenger ønsker.

Du må være med på Website Builder Netthandel -planen ( sammenligne planer og priser ) eller ha en Premium -nettbutikk.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt eller butikken din.
  3. Åpne kategorier
    • Fra Website Builder -instrumentbordet ditt går du til Butikk og velger Kategorier .
    • Fra Nettbutikk Premium -instrumentbordet ditt går du til Produkter og velger Kategorier .
  4. På siden Kategorier velger du Legg til eller Legg til kategori .
  5. Angi et kategorinavn og en beskrivelse (eller en SEO -beskrivelse ). Du har også muligheten til å redigere Kategorikoblingen. Kategorikoblingen din gir en direkte URL -adresse til produktene i denne kategorien, og skal stemme overens med kategorinavnet ditt.
  6. Merk: Selv om det ikke er påkrevd, kan det å legge til nøkkelord i navn- og beskrivelsesfeltene hjelpe kundene med å finne deg.

7. Når du er ferdig, velger du Lagre for å lukke vinduet. Kategorien blir lagt til på Kategorisiden.
  8. Omorganiser kategorier ved å klikke og dra for å endre rekkefølgen.
    Flytte kategorier
  9. Klikk og dra en kategori under eller oppå en annen for å gjøre den til en underkategori. Hovedkategorier kan ha to nivåer av underkategorier. Så "Klær > Skjorter > Kvinner" ville fungere, men "Klær > Skjorter > Kvinner > Bluser" ville ikke.
    Lag underkategorier
  10. Når du har opprettet en kategori, må du huske å opprette et produkt eller redigere eksisterende produkter .
  11. Husk at du må publisere nettstedet for at endringene skal tas i bruk.

Tips og beste praksis

• Bruk blyantikonet til å endre og redigere eksisterende kategorier, og søppelikonet for å slette kategorier du ikke lenger ønsker.
  • For å se hvordan nettstedet ditt ser ut for kundene, velger du Nettsted i instrumentbordet for Website Builder eller Vis butikk i Nettbutikk Premium.
  • InstantPage -brukere kan ikke opprette mer enn tre kategorier.

Tilknyttede trinn