SSL-sertifikater Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Legg til eller fjern Emne -alternative navn fra UCC -sertifikatene mine

Emne-alternative navn (SAN-er) er ekstra, ikke-primære domenenavn sikret med UCC SSL-sertifikatet ditt. Etter at UCC -sertifikatet ditt er utstedt, kan du når som helst legge til eller fjerne Subject Alternative SAN -er.

Merk: Endring av SAN -er genererer et nytt sertifikat, som du må installere på serveren din . Det gamle sertifikatet ditt er bare gyldig i 72 timer etter at det nye sertifikatet er utstedt.

Slik legger du til et alternativ for alternativt emne

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Velg SSL -sertifikater, og velg deretter Administrer for sertifikatet du vil endre.
  3. Velg Endre alternativ for alternative emner .
  4. For Legg til et domene skriver du inn SAN -en du vil legge til og velger Legg til . Hvis du vil legge til flere SAN -er, kan du skille dem med kommaer eller skrive inn ett om gangen.
  5. Når du er ferdig med å legge til dine SAN -er, velger du Legg til endring og deretter Submit All Endings (Send inn alle endringer) .

Merk: Selv om det primære domenet til UCC SSL dekker domenet ditt med og uten www (som coolexample.com og www.coolexample.com), må du sørge for at begge versjonene av domenet ditt er inkludert som separate SAN -er med eventuelle ekstra domener (som coolexample.net eller mycoolnewbusiness.com).

SSL -en din utstedes og vil være tilgjengelig for nedlasting i kontoen din innen en time.

Slik fjerner du et alternativ for alternativt emne

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Velg SSL -sertifikater , og velg deretter Administrer for sertifikatet du vil endre.
  3. Velg Endre alternativ for alternative emner .
  4. Velg til høyre for SAN -et du vil fjernerød x i sirkelen . Gjenta for eventuelle andre SAN -er du vil fjerne.
  5. Når du er ferdig med å velge SAN -ene du vil fjerne, velger du Legg til endring og velger Send inn alle endringer .
    Fjern en SAN -rød x i en sirkel

SSL -en din utstedes og vil være tilgjengelig for nedlasting i kontoen din innen en time.