Aktiver SSH for Linux-hostingkontoen min

SSH er en sikker metode for å koble til Linux-hostingkontoen din for å flytte filer og utføre kommandoer. Følg disse trinnene for å aktivere SSH for kontoen din – du trenger ikke konfigurere offentlige eller private nøkler.

Merk: Trenger du hjelp fra en GoDaddy-veiledning? På Kontakt oss-siden klikker du på Chat nå for å få veiledning døgnet rundt.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Under Administrasjon av web -hosting , ved siden av Linux -hostingkontoen du vil bruke, velger du Administrer .
    velg administrer
  3. I kontoens Instrumentbord, under Innstillinger, velger du Server.
    velg server
  4. Ved siden av SSH-tilgang, velger du Administrer.
  5. Velg SSH-tilgang-bryteren for å slå den på. Bryteren blir grønn, og SHH-legitimasjonen din vises på listen. Bruk denne legitimasjonen for å logge på cPanel via SSH.

Merk: cPanel-passordet ditt er også passordet ditt for SSH. Hvis du ikke er sikker på hva cPanel-passordet ditt er, kan du endre det her. Pass på at du skriver det ned, siden det ikke vises i kontoens instrumentbord.